In verkoop

De Kraanvogel

6601 dh Wijchen

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

De verkoop is gestart!
Centraal in Wijchen, aan de Kraanvogelstraat ten noorden van het treinspoor, wordt nieuwbouwproject De Kraanvogel gerealiseerd. Hier zal na lange tijd een verouderd bedrijventerrein worden getransformeerd naar een duurzame nieuwe woonwijk.

De 32 tussen- en hoekwoningen in deze duurzame wijk worden gasloos en bijna energieneutraal. Dit komt door de warmtepompen, zonnepanelen en uitstekende isolatie. Dit betekent dat de woningen energiezuinig zijn: goed voor het milieu én je energienota!

De Kraanvogel ligt op steenworp afstand van treinstation Wijchen, tussen de Kruisbergseweg, Hoefsestraat en de Kraanvogelstraat. De Kraanvogel wordt een aantrekkelijke en gunstig gelegen woonbuurt: je woont vlak bij het centrum van Wijchen en met de trein ben je snel in omliggende plaatsen. In het centrum van Wijchen vind je een ruim winkelaanbod en meerdere supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Er zijn diverse scholen, kinderopvang en ook op het gebied van sport en cultuur is er van alles te doen. In de omgeving liggen fraaie natuurgebieden, zoals recreatiegebied Berendonck en de Hatertse en Overasseltse Vennen. Kortom: een gunstige ligging en volop voorzieningen in de buurt!

De projectnaam De Kraanvogel verwijst naar de Kraanvogelstraat in Wijchen waaraan het project aan ligt. De verschillende woningtypes zijn op hun beurt vernoemd naar de Japanse vouwkunst origami, waarbij de kraanvogel één van de veel voorkomende vormen is die wordt gevouwen. De kraanvogel staat in de Japanse cultuur symbool voor geluk en een voorspoedig leven. Wil je meer informatie over dit project? Bekijk dan de projectwebsite dekraanvogel-wijchen.nl of neem contact op met de makelaars.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak