In voorbereiding

In voorbereiding: Kraanbaan fase 1

6658 aa Beneden-leeuwen

  • In voorbereiding

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

De Kraanbaan komt eraan. Alle plannen zijn gereed en we hopen in het voorjaar van 2024 in verkoop te gaan met fase 1.

Stoere woonblokken in een ruig rivierenlandschap; dát is wat je mag verwachten van De Kraanbaan. Verdeeld over drie fases komen er in totaal 64 woningen. Van loftwoning en appartement tot watervilla.

Het nieuwbouwproject is vernoemd naar de monumentale laad- en loskraan naast het oude pakhuis ‘De Klef’. Zowel de kraan als het gebouw zijn industrieel erfgoed en krijgen als beschermd monument een prominente plaats en functie in het project.

In de plannen voor de Kraanbaan staat de fraaie natuurlijke omgeving centraal. Vanuit alle woningen beleef je de rivier en het uiterwaardenlandschap in al hun pracht. En dat op een steenworp afstand van alle voorzieningen. Hoe wil jij straks wonen in de Kraanbaan?

Fase 1
De Werf – Het Schip
In fase 1 heb je de keuze uit in totaal 28 woningen. In gebouw De Werf komen 6 royale appartementen, verdeeld over 3 woonlagen. In gebouw Het Schip komen 22 driekamerappartementen in verschillende varianten. Voor beide woonblokken geldt dat je je auto uit het zicht kunt parkeren in het souterrain van het gebouw waar je woont.

Zie jij jezelf wel wonen op de Kraanbaan? Dat snappen we best. En ook begrijpen we het heel goed als je nu al de nodige vragen hebt. De antwoorden op de meest gestelde vragen zijn alvast op de projectwebsite op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Het team zet zich volop in voor de voorbereidingen van dit nieuwbouwproject. Blijf je graag geïnformeerd over de voortgang? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak