Volledig verkocht

Korenveld | fase 1

5446 ar Wanroij

  • Volledig verkocht

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

De verkoop van de 28 woningen van Korenveld – fase 1 is gestart!
Bekijk via de projectwebsite korenveld-wanroij.nl de actuele beschikbaarheid en bepaal jouw favoriete woning(en). Vervolgens kun je via jouw persoonlijke accountomgeving jouw favoriete bouwnummer(s) doorgeven en je inschrijven als (reserve) kandidaat. Op de download pagina op de projectwebsite vind je alle informatie van de woningen, van brochure tot verkooptekening en van keukenbrochure tot koperskeuzelijst.

In Wanroij, op de voormalige fabriekslocatie van de Boerenbond aan de Molenstraat, ontstaat een nieuwe woonbuurt: Korenveld. Een plek waar zowel de natuur als de dagelijkse voorzieningen om de hoek liggen. De komende jaren werken we in verschillende fases aan de herontwikkeling van de voormalige fabriek. De rijke historie van de plek speelt hierbij een belangrijke rol.

Bij Korenveld zullen diverse woningtypen een plek vinden. Duurzaam, met een landelijke en eigentijdse uitstraling en een eigen karakter. Met Korenveld komen er circa 70 nieuwe, duurzame woningen bij. Bijzondere aandacht gaat uit naar passende woningen voor zowel starters als senioren. Daarnaast komen er twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook voor gezinnen is er dus genoeg ruimte bij Korenveld. In combinatie met enkele bijzondere al aanwezige gebouwen ontstaat er een sfeervolle nieuwe plek om te wonen. Zo kunnen huidige én nieuwe inwoners van Wanroij in alle fases van hun leven hier een plek vinden om heerlijk te wonen.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak