In verkoop

Leeuwendonk fase 1

6657 bw Boven-leeuwen

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

De verkoop van 13 woningen in nieuwbouwplan Leeuwendonk is gestart. Interesse in een van deze woningen? Schrijf je in als (reserve) kandidaat via de projectwebsite leeuwendonk.nl.

In Boven-Leeuwen wordt op de hoek van de Molenstraat en de Van Heemstraweg nieuwbouwproject Leeuwendonk gerealiseerd. Geheel in stijl met het landelijke karakter van Boven-Leeuwen, worden in twee fasen in totaal 24 woningen gerealiseerd op twee boerderij-achtige erven. Op elk erf wordt een uitgekiende mix van vrijstaande woningen, rijwoningen en rug-aan-rugwoningen gebouwd. In de eerste fase worden 13 woningen gerealiseerd.

Het project biedt verschillende typen woningen, geschikt voor een breed publiek; jong en oud, gezinnen, stellen en singles! Een selectie van de woningen wordt levensloopbestendig gemaakt, zodat je hier tot in lengte van dagen comfortabel kunt wonen.

De landelijke bouwkenmerken van de woningen geven direct een fijne, vertrouwde sfeer. Van de grote overstekken tot fraaie gebakken metselstenen, van houten gevelbekleding, bergingen en kozijnen tot zinken goten; uw woning klopt van A tot Z.

Leeuwendonk wordt natuurinclusief gebouwd met bijvoorbeeld wadi’s, groene parkeerhoven en nestkasten. Het erf biedt ruim voldoende parkeergelegenheid en naast de rijke groenvoorziening, krijgt elke woning zijn eigen tuin. Jarenlang woonplezier ligt binnen handbereik!

Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, zijn de doordachte plattegronden, waarmee de ruimte binnen optimaal wordt benut. Daarnaast worden alle woningen compleet afgewerkt met een heerlijke keuken, hoogwaardig sanitair en prachtig tegelwerk. Om je woning helemaal eigen te maken, zijn er diverse indelings- en uitbreidingsopties. Zo maken we samen jouw droomwoning in Leeuwendonk.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak