Volledig verhuurd

Living-Inn

6663 aa Lent

  • Volledig verhuurd

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Verhuur van de appartementen is gestart, schrijf u in via de Website van Living-Inn

Living-Inn is een woonzorgconcept waar senioren en starters een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Ontmoeten en samen genieten staan centraal. Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven.

Aangenaam leven
Luxe en levensbestendig, dat kenmerkt de appartementen voor senioren binnen Living-Inn. Comfortabel en volledig ingericht op de ouder wordende mens. Indien nodig kan er snel zorg in huis ingeschakeld worden. De actieve senior én de senior die iets minder mobiel is, allebei kunnen ze hier aangenaam leven.

Samen oud is samen thuis
Als de zorgvraag bij een van de partners toeneemt, hoeft u niet noodgedwongen gescheiden van elkaar te leven. Met een indicatie voor een verpleegafdeling kan men gaan wonen in de zorgvleugel van Living-Inn. U beschikt dan over een uitgebreid zorgplan en woont samen onder één dak. De zorgappartementen zijn gevestigd in een aparte vleugel binnen het gebouw en worden op indicatie toegewezen door een externe organisatie.

Een kansrijke start
De appartementen voor starters zijn knus en luxe. Starters kunnen onder de huurtoeslaggrens wonen. Daarvoor zoeken we wel naar de starter die gelooft in en meebouwt aan samen goed leven. Het leven wordt mooier als je gezien wordt en ertoe doet voor een ander.

Ontmoeten staat centraal
In de vele voorzieningen op de begane grond, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes is er altijd plek voor een geplande of spontane ontmoeting. Zo is er een gezamenlijke binnentuin, een bibliotheek-leeshoek en kan er een kaartje gelegd of biljart gespeeld worden. Of u strijkt lekker neer in de gezellige horecagelegenheid. In de commerciële plint treft u ondersteunende horeca, een zwembad, fysiotherapeut, huisarts, kapsalon en gezamenlijke ontmoetingsruimtes.

Waar komt Living-Inn?
Living-Inn wordt gerealiseerd In Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. Hof van Holland met het winkelcentrum ‘Hart van de Waalsprong’ wordt het stadshart van Nijmegen-Noord. Een plek waar gewoond, gewerkt, gecreëerd en gewinkeld wordt. Een tegenhanger van het bestaande Nijmeegse centrum voor alle inwoners van Nijmegen-Noord. In de wijk worden circa 1900 woningen gebouwd. Zowel gezinnen als starters, studenten, 1-2 persoonshuishoudens, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen zullen hier hun nieuwe woonplek vinden.

Planning
De bouw is in oktober van 2021 van start gegaan. De oplevering van de eerste appartementen zal eind 2023 plaatsvinden.

Huurvoorwaarden
U huurt een appartement in Living-Inn voor tenminste een jaar, met een opzegtermijn van minimaal een maand. Bij ondertekening van de huurovereenkomst betaalt u twee maanden borg. Uw bruto maandinkomen dient 3,5 keer de kale maandhuur te bedragen. Mocht u net niet voldoen aan de inkomenseis, dan wordt uw eigen vermogen voor tien procent meegerekend.

Bijkomende kosten
Het voorschot op de servicekosten bedraagt honderd euro per maand. Voor dit bedrag voorzien wij in alle onderhouds- en beheerkosten van de algemene ruimtes zoals het onderhoud aan de liften, de schoonmaak van algemene ruimtes en de kosten voor de beheerder.
De vaste parkeerplaats kost veertig euro per maand. Een extra parkeerplek kost zestig euro per maand (op basis van beschikbaarheid).

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak