In verkoop

Slingerbos

6851 vp Huissen

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Nu in verkoop, er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Schrijf je in via de projectwebsite woneninslingerbos.nl.

Ruim opgezet, een speelse uitstraling en vol variatie, dat is Slingerbos! Deze nieuwbouwwijk kan gezien worden als één groot landschapspark met een subtiel meanderende laan waaraan 13 vrijstaande villa’s, 30 twee-onder-een kapwoningen, 9 drie-onder-een kapwoningen én 8 vier-onder-een kapwoningen gelegen zijn. Slingerbos grenst aan de ene zijde aan een groene zone en aan de andere zijden op de straten Frankentaler en de Bloemstraat. Door de losse verkaveling-structuur moet het gevoel ontstaan dat de wijk deel uitmaakt van de aanliggende ecologische zone. Dwars door de wijk heen loopt een blijvend groene strook, met daarin o.a. een fietspad die de wijk van Noord naar Zuid verbindt.

De woningen worden voorzien van vloerverwarming, krijgen een warmtepomp, zonnepanelen én worden voorzien van HR+++ glas. Door de goede isolatie zijn de woningen zeer energiezuinig, wat goed is voor het milieu én de portemonnee.

Huissen is een stad gelegen aan de rivier de Nederrijn en maakt deel uit van de gemeente Lingewaard. Het staat bekend om zijn rijke tradities en evenementen. Daarnaast is Huissen omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. De uiterwaarden van de Nederrijn bieden mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Een van de meest opvallende kenmerken van Huissen is het historische stadscentrum, dat een charmante mix is van oude gebouwen, smalle straatjes en gezellige pleinen.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite woneninslingerbos.nl of neem contact op met de makelaar.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak