Verkoop je huis in Nijmegen - beoordeeld met een 9,1 | Hans Janssen

Je huis goed verkopen met Hans

Al bijna 50 jaar is Hans Janssen dé specialist voor de verkoop van jouw huis.
Door klanten beoordeeld met een 9,1.

Foto van statige herenhuizen in Nijmegen Oost

Als grootste fullservice makelaar in Nijmegen hebben we het grootste netwerk potentiële kopers voor jouw huis

Hoe groter de interesse in jouw woning, hoe groter de kans dat er een passende koper tussen zit die jouw huis op de juiste waarde weet te schatten. Als je kiest voor Hans Janssen als verkoopmakelaar, weet je zeker dat je kiest voor het grootste netwerk zoekers en potentiële kopers in Nijmegen en omstreken. Een netwerk dat ons in staat stelt mensen op passende wijze bij elkaar te brengen.

Als je je huis gaat verkopen wil je maar één ding: een mooie opbrengst. Zodat je zelf een mooie nieuwe stap kunt maken. Maar de ervaring van veel verkopers leert dat juist het verkoopproces blijft hangen. De informatie, communicatie, begeleiding en advies. Zodat je uiteindelijk zelf de beste keuze kunt maken.

Collega's die klant helpen

Een goed verkoopresultaat én geslaagd verkoopproces

Bij Hans Janssen draait het niet alleen om de verkoopprijs, ook het verkoopproces en de service die je daarbij ervaart zijn belangrijk. Het gevoel volledig ontzorgd te worden en toch voortdurend op de hoogte te zijn, dát gevoel.

Stap voor stap verkopen

Maak kennis

met onze specialisten op het gebied van verkoop

Foto van Diederik Sloot
Diederik Sloot Diederik is geboren in Rotterdam en woont nu samen met zijn vrouw, twee dochters en hond in Oss. Hij is sinds 2008 onderdeel van de Hans Janssen Groep en heeft na eigen zeggen het leukste beroep wat er is. Hij streeft er dan ook altijd naar om het beste resultaat voor zijn klant te realiseren. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin, vrienden en is absoluut een wintersport liefhebber. De beste manier om zijn weekend te starten? Dat is met een gebakken ei met spek, maar je mag hem ook altijd wakker maken voor een broodje shoarma. Deze hockeyvader staat trouw ieder weekend bij het hockeyveld om zijn dochters aan te moedigen en slaat regelmatig zelf ook nog een balletje.
Medewerker Imke Booijink
Imke Booijink Imke is opgegroeid in Beuningen en nu woonachtig in Nijmegen met haar vriend en twee kindjes. Sinds januari 2022 werkzaam bij Hans Janssen Makelaars. Imke is een verbinder die positief in het leven staat. Ze houdt van reizen, lezen, hockey, lekker eten en leuke dingen doen met haar familie en vrienden. Bruine M&M’s zijn haar guilty pleasure en het weekend begint voor Imke goed als ze kan uitslapen (op dit moment helaas een utopie met jonge kinderen). Haar favoriete gebouw? Het Opera House in Sydney.
Foto van Twan van Laanen
Twan van Laanen Twan is geboren in Nijmegen en woont nu samen met zijn partner en twee kindjes in Beuningen. Hij is in 2018 bij Hans Janssen Makelaars gestart, hij kan als geen ander woningwaarde berekenen en kan lachen om de humor van zijn collega Maike. De ‘Feestavond’ met zijn kinderen is een traditie geworden, het liefst met Elvis op de achtergrond. Verder houdt hij van tennis en voetbal en geeft hij voetbaltraining aan zijn zoontje. Je mag Twan wakker maken voor sushi en in de zomer gaat hij het liefst naar de camping in Frankrijk. Favoriete gebouw? (Een volledig gevuld) Goffertstadion.
medewerker portretfoto Maud
Maud Eeren Maud komt uit Groesbeek en is vanaf oktober 2023 werkzaam bij Hans Janssen Makelaars. Ze is gek op carnaval en (aprés)skiën. In de zomer gaat ze graag met haar vriend of vriendinnen naar Ibiza of Bali en is ze veel met haar bootje op het water te vinden. Deze sportieve dame volgt wekelijks een lesje crossfit, daarnaast wandelt ze graag of speelt ze een potje tennis of padel. Je mag haar altijd wakker maken voor een Formule 1 race die ’s nachts start. En haar weekend begint ze het liefst met een koud glas zoete witte wijn. Het mooiste gebouw? Dat is volgens Maud de Kuip.
Foto van Fleur Hammingh
Fleur Hammingh Fleur geboren in Veenendaal en is voor de liefde naar Beuningen verhuisd. Werkt sinds 2020 voor Hans Janssen Groep en we kennen haar dan ook als een enorme doorzetter. Als je een mindere dag hebt dan is Fleur het juiste redmiddel, met haar enthousiasme, behulpzaamheid en positiviteit weet ze iedereen op te vrolijken. Naast al het harde werken is Fleur een echte levensgenieter, ze houdt van koken, gezellig eten met vrienden, reizen, bezoekje aan de sauna of het terras op en daarnaast houdt ze van sporten zoals hardlopen, padel, zwemmen en yoga. Het mooiste gebouw? Dat is voor Fleur de Grand Palace in Bangkok.
Medewerker Caroline de Jong
Caroline de Jong Caroline is geboren in Apeldoorn en woont nu in Nijmegen. Ze werkt sinds 2000 voor Hans Janssen Makelaars (lang hè). Ze staat bekend om haar eerlijke en duidelijke communicatie en heeft een goed inlevingsvermogen. Ze brengt graag tijd door met haar partner op een terrasje onder het genot van een wijntje. Haar creativiteit uit ze graag op het doek en komt volledig tot rust door een beetje te freubelen in de tuin of een rondje hard te lopen. Haar favoriete gebouw? Er is zoveel moois op de wereld, maar als ze moet kiezen dan is dat het Pantheon in Rome.
Foto van Lilian Swinkels
Lilian Swinkels Lilian geboren in Nijmegen, woont in Elst en is al sinds 2007 actief binnen de Hans Janssen Groep. Haar passie is om mensen te helpen. We kennen haar dan ook als echte mensenmens die houdt van gezelligheid. Naast een gezellig etentje, middagje winkelen of een ontspannen vakantie vindt Lilian het heerlijk om te tuinieren, te knutselen en te wandelen met haar hond Jaap de Labradoodle. Het favoriete gebouw van deze vastgoedkenner is Mezquita de Cordoba in Spanje.
Medewerker Lotte Jansen
Lotte Jansen Lotte geboren in Nijmegen en woont nu met haar vriend in Wijchen. Ze is in 2020 bij Hans Janssen Makelaars begonnen. Deze gezelligerd houdt van een wijntje, afspreken met vrienden en vriendinnen en gaat helemaal los op Nederlandstalige feestnummertjes. Ze heeft een passie voor eten en dan het allerliefste een poke bowl of een chocolade Moelleux (dat is zo’n lekker warm choco taartje uit de oven). Naast al dat heerlijke eten wordt ze heel gelukkig van reizen, in het bijzonder haar reis naar Canada. Het mooiste gebouw? Dat is voor haar het Kasteel van Wijchen.
Foto van Mark van Welie
Mark van Welie Mark is geboren in Dreumel en sinds 2005 onderdeel van de Hans Janssen Groep. Als makelaar gaat hij voor de opdrachtgever door het vuur. De onderlinge klik is wat hem betreft essentieel: “Een verkoper kan niets zonder een goede makelaar, maar als makelaar kan ik ook niets zonder een meedenkende verkoper”. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door op de tennisbaan, golfbaan, op de piste of gezellig borrelen met vrienden. Je mag hem altijd wakker maken voor Chinees eten of een sportieve vakantie. Het mooiste gebouw is volgens Mark de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad.
Plan een afspraak

Waarom
kies jij voor Hans?

 

afbeelding van jonge meid die een tijdschrift leest achter een bureau.
Jouw wensen & behoeften

100% afgestemd op jouw wensen. Persoonlijk, digitaal of een mix van beide. Altijd vooruitstrevend, altijd gefocust op gemak en controle voor de klant

afbeelding van man achter bureau met papieren voor zich.
Specialisme

Ruim 60 specialisten met een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw, zakelijk vastgoed, hypotheken en verzekeringen.

detailfoto van karakteristiek pand,
Vooruitstrevend

Hans Janssen is al 50 jaar de grootste en meest vooruitstrevende makelaar in de regio Groot Nijmegen.

Niet gevonden wat je zocht?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact je op.

"*" geeft vereiste velden aan

*